ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ БІОХІМІЧНОГО СКЛАДУ М’ЯСА ВЕСЛОНОСА ТА КОРОПА

Автор(и)

  • О. О. Тарасенко

Анотація

Наведено і проаналізовано показники біохімічного складу м’язової тканини коропа і веслоноса у віці 24 і 18 міс відповідно, які вирощувалися спільно в УЗВ і їм згодовувався корм з садового равлика, виготовленого на базі іхтіологічної лабораторії кафедри прикладної біології, водних біоресурсів і мисливського господарства ім. проф. О. С. Тертишного.

Біографія автора

О. О. Тарасенко

аспірант
Харківська державна зооветеринарна академія (ХДЗВА)

Посилання

ДСТУ ISO 5983:2003 Корма для животных. Определение содержания азота и расчет содержания сырого белка. Метод Кьельдаля (ISO 5983:1997, IDT)

ДСТУ ISO 5984:2004 Корма для животных. Определение содержания сырой золы (ISO 5984:2002, IDT)

ДСТУ ISO 6490-1:2004 Корма для животных. Определение содержания кальция. Часть 1. Титрометрический метод (ISO 6490-1:1985, IDT)

ДСТУ ISO 6491:2004 Корма для животных. Определение содержания фосфора. Спектрометрический метод (ISO 6491:1998, IDT)

ДСТУ ISO 6492:2003 Корма для животных. Определение содержания жира (ISO 6492:1999, IDT)

ДСТУ ISO 6865:2004 Корма для животных. Определение содержания сырой клетчатки методом промежуточной фильтрации (ISO 6865:2000, IDT)

Корма растительные. Методы определения железа: ГОСТ 27998-88. – [Дата введения 01.01.90]. – М. : ?зд-во стандартов, 1990. – 7 с. – (Межгосударственный стандарт).

Корма растительные. Методы определения марганца: ГОСТ 27997-88. – [Дата введения 01.01.90]. – М. : ?зд-во стандартов, 1990. – 10 с. – (Межгосударственный стандарт).

Корма растительные. Методы определения меди: ГОСТ 27996-88. – [Дата введения 01.01.90]. – М. : ?зд-во стандартов, 1990. – 7 с. – (Межгосударственный стандарт).

Корма растительные. Методы определения цинка: ГОСТ 27995-88. – [Дата введения 01.01.90]. – М. : ?зд-во стандартов, 1990. – 8 с. – (Межгосударственный стандарт).

Онученко О. В. Основи рибогосподарського освоєння веслоноса Polyodon spathula (Walbaum) /Онученко О. В., Третяк О. М., Кулешов О. В. – К.: Вища освіта, 2003. – 111 с.

Шерман І.М., Технологія виробництва продукції рибництва /Шерман І.М., Рилов В.Г. – К: Вища освіта, 2005. – С. 233–240.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті