Із зарубіжних публікацій

Authors

  • V.V. Melnyk National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine image/svg+xml

Abstract

Повреждения килевой кости у яичных кур: частота повреждений в зависимости от различных систем содержания, значение и потенциальные решения

Использование лакрицы (Glycyrrhiza glabra) в кормлении птиц: общее влияние на продуктивность, качество тушки и мяса

References

Hardin E., Castro F. L. S. and Kim W. K. Keel bone injury in laying hens: the prevalence of injuries in relation to different housing systems, implications, and potential solutions. World’s Poultry Science Journal. 2019. Vol.75. June. No. 2. P. 285-293.

Alagawany M., Elnesr S. S. and Farag M. R. Use of liquorice (Glycyrrhiza glabra) in poultry nutrition: Global impacts on performance, carcass and meat quality. World’s Poultry Science Journal. 2019. Vol.75. June. No. 2. P. 293-304.

Published

2022-10-29

Issue

Section

From Foreign Publications