Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів»
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний банер
Заява про конфіденційність
Контакти
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 250 (2016): (укр)
№ 250 (2016): (укр)
Опубліковано:
2017-02-23
Статті
Історія створення факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України
М. І. Маценко
7-14
PDF
Зоотехнічні показники молодняку перепелів за використання у комбікормі різних джерел Мангану
М. І. Голубєв, Т. А. Голубєва, К. І. Махно
15-23
PDF
Перетравність корму, баланс азоту та продуктивність курчат-бройлерів за випоювання різних доз підкислювача
Л. С. Дяченко, Є. В. Сиваченко
23-34
PDF
Вміст Феруму та Купруму в сироватці крові поросят за використання вітаміну Е та комплексу мікроелементів
Т. С. Токарчук, В. В. Данчук
34-42
PDF
Морфологічні та біохімічні показники крові самок страусів у період яйцекладки за різних рівнів лізину у комбікормах
Н. М. Федорук
43-49
PDF
Гістоструктура щитовидної залози свиней червоної білопоясої породи
В. М. Волошук, Л. В. Флока
50-56
PDF
Динамика компонентов молока овец и коз украинской селекции в течение лактации
Ю. В. Гузеев, И. В. Гончаренко, Д. Т. Винничук
57-70
PDF
Variability in growth performance and sperm production rate of Ukrainian beef breed servicing bulls
L. A. Koropets
70-75
PDF
Молочна продуктивність корів голштинської породи залежно від лінійної належності
Л. А. Коропець, О. В. Бойко, В. В. Кутова
75-80
PDF
Вплив поліморфізму гену беталактоглобуліну (β-lactoglobulin) на молочну продуктивність кіз
С. О. Костенко, А. М. Чепіга
81-90
PDF
Вплив біологічно активного препарату на гормональний фон свиноматок
О. С. Пилипчук, В. І. Шеремета
90-98
PDF
Гематологічні показники крові коней української верхової породи залежно від типів вищої нервової діяльності
Ю. Л. Слюсаренко
98-104
PDF
Морфологічні особливості бджолиного обніжжя з Salix L.
Л. О. Адамчук, О. І. Акульонок
105-113
PDF
Модель оптимізації виробництва якісної свинини в сучасних умовах товарного свинарства
І. Б. Баньковська, В. М. Волощук, Л. І. Подобєд, С. Ю. Смислов
114-124
PDF
Вміст домішок та ступінь забруднення штапелю ярок залежно від рангу селекційної диференціації овець
Н. В. Богданова
124-130
PDF
Principals of age variability of efficiency of stud rams of Taurian type of Ascanian fine-wool breed
N. V. Bogdanova
131-135
PDF
Вплив молочної продуктивності корів на тривалість доїння на доїльній установці «Паралель»
О. В. Бородіна, Д. К. Носевич
135-140
PDF
Однорідність добових курчат м’ясного кросу за сортування інкубаційних яєць за масою
Ю. О. Вечеря
141-146
PDF
Acer L. bee pollen morphological features
A. Novytska, L. Adamchuk, N. Nikolaieva
147-157
PDF
Зв’язок між морфологічними ознаками вимені і продуктивністю корів
Д. К. Носевич
158-164
PDF
Інтенсивність доїння корів на доїльному майданчику
Д. К. Носевич, В. В. Роговик
165-170
PDF
Вплив умов утримання на продуктивність свиноматок
О. Д. Ткачук, М. Г. Повод, М. Г. Повозніков, С. М. Грищенко
170-178
PDF
Швидкість росту відгодівельного молодняку свиней в різні пори року
М. Г. Повод, М. Г. Повозніков, Ю. В. Засуха, С. М. Грищенко
178-186
PDF
Дослідження анестезуючого впливу препарату «Гвоздична олія» на стерлядь (Acipenser ruthenus L.)
О. С. Поплавська, В. О. Коваленко, В. М. Шумова
186-195
PDF
М’ясна продуктивність бугайців за різної швидкості росту
Ю. І. Токар
195-200
PDF
Розподіл кісток у анатомічних частинах півтуш бугайців, що мають різну вираженість м'ясних форм
А. М. Угнівенко
200-204
PDF
Оцінювання м’ясної продуктивності бугайців залежно від живої маси перед забоєм
А. М. Угнівенко, О. П. Крук
205-211
PDF
Аналіз використання доїльного майданчика з установкою «Ялинка»
І. П. Чумаченко, Д. К. Носевич
211-218
PDF
Мова
English
українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів