Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів»
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний банер
Заява про конфіденційність
Контакти
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 10 № 3 (2019): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Том 10 № 3 (2019): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Опубліковано:
2019-12-31
Статті
Ефективність інкубації яєць курей батьківського стада кросу «Кобб-500» залежно від віку птиці і тривалості зберігання
Yu. O. Vecheria, N. P. Prokopenko, S. M. Bazyvoliak
5-11
PDF
Споживчі властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з додаванням цистозіри
A. O. Ivaniuta, N. M. Slobodianiuk, I. P. Cumachenko
12-19
PDF
Яєчна продуктивність EGFP-трансгенних качок
P. V. Korol, S. O. Kostenko, O. M. Konoval, Lizhi Lu, Liumeng Li
20-26
PDF
Відтворювальна здатність бугаїв за різних типів будови тіла і вираженості м’ясних форм
L. A. Koropets, A. M. Ugnivenko
27-34
PDF
Тривалість поросності свиноматок та її вплив на технологічний процес свинокомплексів
M. I. Matsenko
35-40
PDF
Можливості застосування показників ефективності використання корму і відтворення в молочному скотарстві України
S. Yu. Ruban, V. O. Danshin, A. M. Fedota
41-55
PDF
Оцінка генетичної мінливості маточного поголів’я великої рогатої худоби сірої української породи за системами груп крові та мікросателітними локусами
O. V. Sydorenko, Yu. V. Gyzieev
56-62
PDF
Аналіз реалізації наукових положень професора М.А. Кравченка за результатами виведення української м’ясної породи великої рогатої худоби
A. M. Ugnivenko, D. K. Nosevych
63-73
PDF
Оцінка гетерозису у помісних цьоголіток при схрещуванні внутрішньопорідних типів коропа
G. F. Shishman, V. V. Bekh, V. P. Martseniuk, N. O. Martseniuk, J. O. Plishch
74-79
PDF
Мова
English
українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів