Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів»
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний банер
Заява про конфіденційність
Контакти
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 12 № 2 (2021): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Том 12 № 2 (2021): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Опубліковано:
2021-06-29
Статті
Нові круп’яні концентрати підвищеної біологічної цінності в структурі сучасного харчування
L. V. Bal-Prylypko, H. A. Tolok, M. S. Nikolaenko, A. V. Antonenko, T. V. Brovenko
5-13
PDF
Удосконалення технології рибних напівфабрикатів з додаванням нетрадиційної сировини
N. V. Golembovska, N. M. Slobodyanyuk, V. M. Israelian
14-23
PDF
Фактори трансформації молокопродуктового підкомплексу АПК України
V. I. Yemtsev, N. M. Slobodyanyuk
24-32
PDF
Вплив біохімічних властивостей сировини на зміну якості малосоленої рибної продукції
A. A. Ivaniuta, A. A. Menchynska, O. M. Ochkolyas, Ch. Tsui, N. A. Nesterenko, T. A. Manoli
33-38
PDF
Дослідження ефективності використання бурякового сиропу у продуктах на основі принципів нутриціології
Yu. P. Kryzhova, O. S. Deiak
39-47
PDF
Обгрунтування амплітудно-частотних характеристик та конструктивних параметрів віброзбуджувача сепаратора об’ємних коливань
I. P. Palamarchuk, V. P. Vasyliv, V. V. Sarana, M. M. Mushtruk, M. M. Zheplinska, Z. A. Burova, M. M. Gudzenko, S. Filin, O. M. Omelyanov
48-59
PDF
Динаміка міжфазової взаємодії між компонентами при перемімішуванні
I. Ya. Stadnyk, V. V. Sarana, M. M. Mushtruk, V. P. Vasyliv, M. M. Zheplinska, I. P. Palamarchuk, Z. A. Burova, M. M. Gudzenko
60-72
PDF
Мед, як складова маринаду для м’ясних напівфабрикатів
L. M. Tyshchenko, O. S. Pylypchuk, V. M. Israelian, L. O. Adamchuk, O. I. Akulonok
73-81
PDF
Вміст жирних кислот в молоці корів за дії β-каротину
L. V. Shevchenko, V. M. Mykhalska
82-93
PDF
Біологічна ефективність ліпідів м’яса райдужної форелі залежно від рівнів амінокислот у комбікормах
V. M. Kondratiuk, A. O. Ivaniuta
94-100
PDF (англійська)
Характеристика біохімічних показників спермопродукції плідників коропа за використання в годівлі голозерного вівса впродовж переднерестового періоду
N. Syrovatka, I. Hrytsyniak, D. Syrovatka, I. Yaremchuk
101-110
PDF
Мова
English
українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів