Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Науковий журнал «Рослинництво та ґрунтознавство»
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 11 № 1 (2020)
Том 11 № 1 (2020)
DOI:
https://doi.org/10.31548/agr2020.01
Опубліковано:
2020-04-27
Рослинництво та кормовиробництво
Фотосинтетична діяльність посівів сої на дерново-підзолистих ґрунтах Західного Полісся
G. L. Gadzovskyi, N. V. Novitska, O. M. Martynov
5-12
PDF
PDF (English)
Продуктивність сої залежно від елементів технології вирощування в умовах Правобережного Лісостепу України
P. S. Vyshnivskyi, O. V. Furman
13-22
PDF
PDF (English)
Вплив способу сівби, норми висіву і рівня мінерального живлення на продуктивність амаранту волотистого
N. I. Dudka
23-32
PDF
PDF (English)
Зміна показників родючості та целюлозолітична активність ґрунту за вирощування злакових травостоїв
U. M. Karbivska
33-41
PDF
PDF (English)
Ґрунтознавство та агрохімія
Вплив позакореневого удобрення мікроелементами на продуктивність женьшеню в умовах Полісся України
S. Yu. Bulygin, S. V. Vitvitskyy, L. I. Кucher, R. P. Bohdanovych, O. G. Zhuk
42-51
PDF
PDF (English)
Оцінка екологічної стійкості сірих лісових ґрунтів за різного використання
E. M. Bеrezhniak, M. F. Berezhniak, D. A. Ivaniya
52-61
PDF
PDF (English)
Збереження родючості чорноземів звичайних в умовах аридизації клімату
O. V. Pikovska
62-68
PDF
PDF (English)
Селекція і насінництво
Екологічна пластичність гібридів кукурудзи селекції ВНІС в умовах України
YA. YU. Sharypina, І. YU. Borovska, М. F. Pariy, S. V. Halushchenko, V. А. Smirnova, YU. S. Kostenko, О. YU. Кulish, І. V. Shpakovych
69-78
PDF
PDF (English)
Формування фракційного складу та посівних якостей насіння батьківських компонентів кукурудзи залежно від густоти стояння
V. V. Bagatchenko, V. L. Zhemoyda, R. O. Spriazhka
79-87
PDF
PDF (English)
Загальна екологія
Апробація методики вимірювання вмісту залишкових кількостей пестицидів у плодах томатів
N. Yu. Tereshchenko, O. I. Khyzhan, L. O. Kovshun
88-96
PDF
PDF (English)
Мова
English
Українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів