Перейти до головного Перейти в головне навігаційне меню Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Економіка і управління бізнесом
  • Поточний випуск
  • Архіви
  • Оголошення
  • Про нас
    • Про журнал
    • Подання
    • Редакційний банер
    • Заява про конфіденційність
    • Контакти
Пошук
  • Увійти
  1. Головна /
  2. Архіви /
  3. Том 13 № 3 (2022)

Том 13 № 3 (2022)

Опубліковано: 2022-11-09

Статті

  • Інвестиційна стратегія підприємства та особливості її формування в сучасних умовах

    Nadiia Davydenko, Galina Skrypnyk
    5-17
    • PDF
  • Роль лідера при управлінні організаційними змінами в підприємстві

    Oksana Havrysh, Krystyna Dramaretska
    18-28
    • PDF
  • Переваги органічного землеробства та стан його розвитку в Україні

    Vira Butenko, Pavlo Yastrebov
    29-39
    • PDF
  • Управління персоналом готельно-ресторанної сфери в умовах воєнного стану

    Inna Levytska, Alona Klymchuk
    40-51
    • PDF
  • Пріоритність антикризової економічної політики на основі інноваційно-інституційних змін

    Vitalii Kostylianu
    52-66
    • PDF
  • Маркетингові комунікації в туристичному бізнесі

    Stefaniia Mosiіuk
    67-76
    • PDF
    • PDF
  • Тенденції розвитку підприємств готельної сфери в умовах пандемії covid-19

    Iryna Kudinova, Sofia Samborska
    77-86
    • PDF
  • Економічні аспекти виробництва овочів в Україні

    Olena Cherednichenko, Yevhenii Chaika
    87-97
    • PDF

Мова

  • English
  • українська

Інформація

  • Для читачів
  • Для авторів
  • Для бібліотекарів
Більше інформації про видавничу систему, платформу й робочий процес OJS / PKP.