АЕРАЦІЯ І МАСООБМІН ПРИ КУЛЬТИВУВАННІ КОРМОВИХ ДРІЖДЖІВ
Abstract
Проведено дослідження щодо впливу параметра частота пульсацій на швидкість перенесення маси кисню в процесі вирощування кормових дріжджів на післяспиртовій барді при її обробці методом дискретно-імпульсного введення енергії. �на-Максвелла. Представлена конкретная зависимость скорости производства энтропии.References
Промышленная микробиология: учеб. пособие [для вузов по спец. “Микробиология” и “Биология”] / [ З.А. Аркадьева, А.М. Безбородов, ?.Н. Блохина и др.]; под ред. Н.С. Егорова. – М. : Высш. шк., 1989. – 688 с.
Сайт Антология спиртового брожения (ферментации), дистилляция и ректификация этилового спирта (алкоголя). Производство водки [Електронний ресурс] / – Режим доступу:
http://www.sergeyosetrov.narod.ru/Projects/DDGS/Utilize_stillage.htm
Корнієнко Л. В. Дослідження мембранних методів переробки після спиртової барди: дис. канд. тех. наук : 05.18.12/ Л.В. Корнієнко. – К., 2015. – 159 с.
Андреев А.А. Производство кормовых дрожжей / А.А. Андреев, Л.?. Брызгалов. – М.: Лесная промышленность, 1986. – 248 с.
Семихатова Н.М. Производство хлебопекарных дрожжей / Н.М. Семихатова, М.Ф. Лозенко, Л.Д. Белова и др.- [2-е изд., перераб. и доп.]. - М.: ВО "Агропромиздат", 1987.- 272 с.
Downloads
Issue
Section
License
Relationship between right holders and users shall be governed by the terms of the license Creative Commons Attribution – non-commercial – Distribution On Same Conditions 4.0 international (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Authors who publish with this journal agree to the following terms:
- Authors retain copyright and grant the journal right of first publication with the work simultaneously licensed under a Creative Commons Attribution License that allows others to share the work with an acknowledgement of the work's authorship and initial publication in this journal.
- Authors are able to enter into separate, additional contractual arrangements for the non-exclusive distribution of the journal's published version of the work (e.g., post it to an institutional repository or publish it in a book), with an acknowledgement of its initial publication in this journal.
- Authors are permitted and encouraged to post their work online (e.g., in institutional repositories or on their website) prior to and during the submission process, as it can lead to productive exchanges, as well as earlier and greater citation of published work (See The Effect of Open Access).