Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів»
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний банер
Заява про конфіденційність
Контакти
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 11 № 3 (2020): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Том 11 № 3 (2020): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Опубліковано:
2020-09-30
Статті
Ефективність підгодівлі бджіл за використання на запиленні плодових культур
S. V. Boiarchuk, L. O. Adamchuk, K. V. Pylypko
5-21
PDF
Продуктивність первісток української чорно-рябої молочної породи за різного вагового росту телиць
А. А. Klimkovetskyi, D. K. Nosevych
22-33
PDF
Вирощування цьоголітків райдужної форелі за різних рівнів протеїну у комбікормах
V. M. Kondratiuk
34-42
PDF (англійська)
Гематологічні показники та швидкість росту залежно від тривалості ембріонального розвитку свиней, одержаних за промислового схрещування
M. I. Matsenko
43-49
PDF
Вплив нейротропно-метаболічних препаратів на структурно-функціональний стан ліпідного матриксу клітинних мембран
M. V. Seba, M. O. Khomenko, D. K. Nosevych, M. I. Golubev, V. G. Kaplunenko, I. V. Byelinska, V. K. Rybalchenko
50-61
PDF (англійська)
Удосконалення технології рибних пудингів для дитячого харчування
N. M. Slobodianiuk, A. A. Menchynska, A. O. Ivaniuta, O. М. Ochkolyas
62-69
PDF
Динаміка виробництва баранини й молока овець у світі та в Україні
V. M. Turynskiy, K. S. Bogdanova, N. V. Bogdanova
70-76
PDF (англійська)
Мармуровість m. Longissimus dorsi великої рогатої худоби
А. M. Ugnivenko, N. V. Kos, T. A. Antoniuk, O. M. Zhukorskiy, O. P. Kruk
77-84
PDF
Мова
English
українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів