Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів»
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний банер
Заява про конфіденційність
Контакти
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 12 № 3 (2021): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Том 12 № 3 (2021): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Опубліковано:
2021-09-29
Статті
Вплив геометричних параметрів гвинтових насадок двогвинтового прес-екструдера на вихід олії
M. M. Gudzenko, V. P. Vasyliv, M. M. Mushtruk, M. M. Zheplinska, I. P. Palamarchuk, Z. A. Burova, V. V. Sarana
5-17
PDF
Дослідження теплофізичних характеристик харчових продуктів
Z. A. Burova, S.O. Ivanov, T.O. Roman, V. P. Vasyliv, M. M. Zheplinska, M. M. Mushtruk, I. P. Palamarchuk, V. V. Sarana, M. M. Gudzenko
18-35
PDF
Відродження ресурсного потенціалу скотарства як фактор розвитку конкурентоспроможності підприємств молокопродуктового підкомплексу АПК України
V. I. Yemtsev, N. M. Slobodyanyuk
36-49
PDF
Мікроструктурний аналіз варених сосисок зі спельтовим борошном
L.V. Bal-Prylypko, V.T. Khomych, S.I. Usenko, V.M. Israelian, M.V. Nazarenko
50-59
PDF
Застосування ферменту папаїну в технології м'ясних виробів
V. М. Israelian, N. V. Holembovska, N.M. Slobodyanyuk
60-67
PDF
Вплив маринаду на основі купажів рослинних олій на структурно-механічні показники натуральних м’ясних маринованих напівфабрикатів
O. A. Shtonda, K. M. Semeniuk, V. K. Kulyk
68-75
PDF
Розробка пристрою для збору прополісу
R. M. Dvykaliuk, L. O. Adamchuk
76-88
PDF (англійська)
Аналіз небезпечних факторів пов’язаних з харчовими продуктами в закладі роздрібної торгівлі
A. D. Antoniv, T. V. Rozbytska
89-95
PDF
Вплив зберігання на сенсорні показники, в’язкість та хімічні характеристики йогурту, збагаченого вівсяним β-глюканом
X. Qu
96-104
PDF (англійська)
Мова
English
українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів