Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів»
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 236 (2016): (укр)
№ 236 (2016): (укр)
Опубліковано:
2017-02-22
Статті
Микола Васильович Штомпель – видатний селекціонер і генетик, учений в галузі вівчарства
Д. Т. Вінничук, І. В. Гончаренко
9-14
PDF
Глобальні тенденції формування біологічних активів у вівчарстві
Н. М. Вдовенко
15-22
PDF
Розвиток галузі козівництва України в умовах євроінтеграції
Н. П. Грищенко, І. О. Марченко
23-29
PDF
Стан та шляхи підвищення експортного потенціалу галузі вівчарства України
І. І. Ібатуллін, В. О. Пабат, В. М. Туринський
30-45
PDF
Current situation in the field of production of poultry products in Ukraine
Н. П. Пономаренко, В. В. Мельник, С. М. Базиволяк
46-53
PDF
Комплексна кормова добавка в раціонах вівцематок як фактор оптимізації метаболічних процесів та їх відтворення
В. М. Агій, І. В. Гончаренко, М. П. Гуленко
54-63
PDF
Ефективність вирощування перепелів за регулювання норм кальцієвого і фосфорного живлення
І. І. Ібатуллін, В. В. Отченашко
64-76
PDF
Влияние использования имуномодулирующего препарата на продуктивность и показатели крови молодняка свиней
Л. Г. Кайсын, В. Г. Вранчан, Н. В. Гросу
77-91
PDF
Влияние ароматизатора карамель-ваниль на микроструктуру внутренних органов свиней при выращивании на мясо
В. С. Линник, Ю. С. Зубкова, Н. И. Лихтер
91-100
PDF
Вплив кормових добавок за різного вмісту пальмового жиру на вітамінний та ліпідний склад яєць курей-несучок
О. С. Оріщук, С. В. Цап, Н. О. Рубан
100-109
PDF
Оцінка вмісту поту і відношення піт : жир у вовні ярок асканійської тонкорунної породи овець за рангами селекційної диференціації
Н. В. Богданова
110-115
PDF
Спермопродуктивність і фізіологічні та морфологічні параметри сперми голштинських бугаїв
О. В. Бойко, Л. А. Коропець
116-121
PDF
Відтворювальна здатність американської норки в умовах центрального регіону України
О. М. Гавриш
121-130
PDF
Оцінка жвавості і лінійного росту жеребців орловської рисистої породи вітчизняної селекції
І. І. Глушак
130-138
PDF
Вплив конституції на продуктивні якості кролематок
О. Ф. Гончар
138-146
PDF
М’ясна продуктивність молодняку овець цигайської породи та помісей з асканійськими кросбредами
П. Г. Жарук, К. В. Заруба
146-154
PDF
Морфологічний склад, біохімічні показники та стан природної резистентності крові баранчиків різних генотипів
І. В. Корх, Н. В. Бойко
155-162
PDF
Лінійний ріст помісних свиней із різною тривалістю ембріонального розвитку
М. І. Маценко
162-169
PDF
Генетико-селекційні параметри інтродукції овець з урахуванням взаємодії «генотип – середовище»
В. В. Микитюк
169-181
PDF
Классификация мериносов по кожным складкам
В. А. Мороз, В. М. Туринський
182-190
PDF
Оцінка загальної та специфічної адаптаційної здатності овець різного походження
Н. В. Нежлукченко
190-199
PDF
Основні напрямки підвищення ефективності галузі вівчарства
Т. І. Нежлукченко
200-206
PDF
Генеалогія коней чистокровної верхової породи – переможців традиційних призів
С. А. Осадчий
206-212
PDF
Залежність фізіологічних та гістологічних показників шкіри овець від лінійної належності
Н. С. Папакіна, М. В. Архангельська
213-221
PDF
Біохімічні показники крові свиноматок за використання метаболічного препарату нейротропної дії
О. С. Пилипчук, В. І. Шеремета
221-228
PDF
Екстер’єрно-конституційні особливості швіцьких корів різного екологічного походження
І. С. Піщан
229-244
PDF
Генетичні фактори формування адаптації у великої рогатої худоби
Б. Є. Подоба, О. Д. Бірюкова
244-253
PDF
Продуктивність овець різних генотипів у зв’язку з типом їх народження та періодом ембріонального інеонатального розвитку
І. А. Помітун, Л. П. Паньків, А. В. Безвесільна, Л. І. Помітун
253-260
PDF
Біологічні особливості та адаптаційна здатність овець породи олібс
В. І. Похил, О. М. Похил
261-268
PDF
Біохімічні показники крові корів при застосуванні препарату «КВАТРОНАН SE» та карбоксилатів харчових кислот
М. В. Себа, В. І. Шеремета, М. О. Хоменко
268-275
PDF
Біохімічні показники молока вівцематок української гірськокарпатської породи і породи прекос
П. В. Стапай, В. В. Гавриляк, Н. П. Стахів, Н. М. Параняк
276-285
PDF
Настриги та фізико-механічні властивості вовни помісних ярок північнокавказької м'ясо-вовнової породи овець
І. І. Тимофійшин, А. В. Димчук
286-294
PDF
Морфологічний склад півтуш бугайців української м'ясної породи за анатомічними її частинами
А. М. Угнівенко
295-299
PDF
Сезонні зміни санітарних та якісних показників товарного молока
Т. А. Антонюк, Є. О. Перепльотова
300-308
PDF
Морфологічні та інкубаційні якості яєць м’ясного кросу курей
Ю. О. Вечеря
309-316
PDF
Дослідження росту та розвитку вермикультури за впливу гуміліду
А. А. Гейсун, Л. М. Степченко
316-325
PDF
Морфологічні якості яєць за подовження термінів використання курей батьківського стада
О. А. Гончарик
325-332
PDF
Санітарно-гігієнічні детермінанти відтворних властивостей свиноматок та резистентності поросят
Ю. В. Засуха, М. Г. Повозніков, С. М. Грищенко, М. Г. Повод, О. Д. Ткачук
333-342
PDF
Поведінка корів на доїльному майданчику
Д. К. Носевич
343-348
PDF
Товарна цінність лапок залежно від технології вирощування на м'ясо курчат спеціалізованих кросів
М. І. Сахацький, Е. С. Абдуллаєва
348-354
PDF
Оцінювання м’ясної продуктивності бугайців залежно від віку перед забоєм
А. М. Угнівенко, О. П. Крук
354-361
PDF
Оцінювання м’ясної продуктивності бугайців залежно від приростів живої маси
А. М. Угнівенко, О. П. Крук
361-367
PDF
Порівняльна оцінка інтенсивної відгодівлі та нагулу молодняку овець асканійської тонкорунної породи
В. С. Яковчук
368-378
PDF
Мова
English
Українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів